Anabella

Šausmu filma | 2D
Filmas garums: 1h 38m

Atceraties Anabellu? Spocīgo lelli, kura uzdzina šermuļus mistikas trillerī "Ļaunuma izsaukšana"? Šis ir stāsts par to, kā viss sākās...

Džons Forms savai sievai Miai, kura ir mātes cerībās, kādudien sagādā burvīgu dāvanu - skaistu, neparastu antikvāru lelli Anabellu baltā kāzu kleitā. Mia par dāvanu ir sajūsmā, taču viņas prieks par Anabellu nav ilgs. Kādā naktī viņu mājā ielaužas sātanistu kulta sekotāji un zvērīgi uzbrūk laulātajam pārim. Izlijušas asinis un šausmas nav vienīgais, ko sātanisti atstāj aiz sevis. Viņu pastrādātie briesmu darbi ir nieks salīdzinot ar šaušalīgo ļaunumu, kas tagad ir iemiesojies Anabellā.

Šausmu filmas "Anabella" uzņemšanas laukumā atkal apvienojusies populārās filmas "Ļaunuma izsaukšana" komanda. Filmu producējis "Ļaunuma izsaukšana" režisors Džeimss Vans ("Zāģis", "Astrāls"). "Anabellu" režisējis Džons R. Leoneti, kurš bija "Ļaunuma izsaukšana" operators, Scenārija autors - Gerijs Dobermans.

Galvenās lomas atveido Anabella Volisa ("X-cilvēki: Pirmā klase") un Vords Hortons ("Volstrītas vilks"), kā arī "Oskara" nominante Alfre Vudarda ("12 gadi verdzībā"), Kerija O'Malija, Braiens Hovs, Tonijs Amendola un Ēriks Ladins.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 10/10/14
Gads: 2014
Kompānija: New Line Cinema, Warner Bros.
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa