Godzilla: Briesmoņu karalis

Piedzīvojumu filma | 2D
Filmas garums: 2h 11m

Episkā piedzīvojumu filma “Godzilla: Briesmoņu karalis” atklāj jaunu nodaļu stāstā, ko aizsāka globālus panākumus guvušās monstru filmas “Godzilla” un “Kongs: Galvaskausa sala”.

Virs zemes atkal ir parādījušās gigantisku briesmoņu sugas, kuru eksistence tika uzskatīta par mītu. Kriptozooloģijas aģentūras “Monarhs” darbinieki varonīgi cenšas savaldīt milzīgos plēsējus – vareno Godzillu, Motru, Rodanu un Godzillas lielāko ienaidnieku – trīsgalvaino karali Gidoru. Taču, kad šie aizvēsturiskie milži uzsāk savstarpēju cīņu par dominanci, cilvēcei atliek vien pakāpties malā un cerēt uz izdzīvošanu.

Spriedzes pilnajā fantāzijas filmā “Godzilla: Briesmoņu karalis”, ko režisējis Maikls Dohertijs (“Krampus”), galvenās lomas atveido “Oskara” balvas nominanti Vera Fārmiga (“Augstu gaisā”), Sallija Hokinsa (“Ūdens forma”), Deivids Stretērns (“Arlabunakti un visu labu”) un Kens Vatanabe (“Pēdējais samurajs”), kā arī Millija Bobija Brauna (seriāls “Stranger Things”), Kails Čāndlers (“Mančestra pie jūras”) un Bredlijs Vitfords (“Prom!”).

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 31/05/19
Gads: 2019
Kompānija: Legendary Entertainment, Warner Bros., Wanda Qingdao Studios