Sirds likums (LV)

Sirds likums
Animācijas filma | 2D
Filmas garums: 1h 05m

Kādā tālā karaļvalstī dzīvoja Karalis un Princese. Dzīve ritēja rāmi un paredzami, pavalstnieki gatavojās karaļmeitas kāzām. Kādu nakti Princese pils dārzā sastapa Svešinieku, kurš viņu apveltīja ar neparastu dāvanu, un no šī brīža viss sagriezās kājām gaisā. Krāšņajā pasakā par drosmi un mīlestību Princese aizbēg no mājām, viņas līgavaini Princi un draugu Kaķi gaida izaicinoši piedzīvojumi, guvernante Gaigala mēģina vest pie prāta satraukto Karali, un visiem jāuzmanās no varaskārajiem Vilkiem.

Suns un Kaķis (LV)

Chien et chat
Ģimenes filma | 2D
Filmas garums: 1h 26m

Dīva, izlutināta, sociālajos tīklos slavena kaķene, un asprātīgs ielu suns Čiči, pazaudē savus saimniekus. Mīluļi neieredz viens otru, taču tiem kopā jādodas trakā ceļojumā no Monreālas uz Ņujorku, lai atgrieztos pie saviem saimniekiem, kuri viņus izmisīgi meklē.

Sāncenši

Challengers
Drāma | 2D
Filmas garums: 2h 11m

Taši Dankana ir izbijis tenisa brīnumbērns, bezkaislīga trenere ar aprēķinu spēlē un ārpus tās. Taši plāns atgriezt uz pjedestāla savu vīru, zaudējumu sērijas vajātu čempionu, piedzīvo neparedzētu pavērsienu, kad pretī stājas neveiksminieks Patriks, Taši bijušais puisis un viņas vīra kādreizējais labākais draugs. Pagātne un tagadne saduras, spriedze aug, un Taši jāizlemj, uz ko viņa gatava uzvaras vārdā.

Vinnijs Pūks: Asinis un medus 2

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
Šausmu filma | 2D
Filmas garums: 1h 40m

Dziļi Simtsjūdžu meža dzīlēs briest nekontrolējamas dusmas, kad Vinnija Pūka, Ruksīša, Pūces un Tīģera dzīves kļūst apdraudētas pēc tam, kad Kristofers Robins atklāja pasaulei to eksistenci. Negribēdami vairs pastāvēt slepus, tie nolemj uzsākt cīņu pret Ešdaunu, Kristofera Robina mājvietu, pēc sevis atstājot tikai nāvi un iznīcību. Vinnijs un viņa mežonīgie draugi parādīs visiem, ka ir stiprāki, gudrāki un nāvējošāki, kā jebkurš varēja iedomāties, un atriebsies Kristoferam Robinam reizi par visām reizēm!