Sirds likums (LV)

Sirds likums
Animācijas filma | 2D
Filmas garums: 1h 05m

Kādā tālā karaļvalstī dzīvoja Karalis un Princese. Dzīve ritēja rāmi un paredzami, pavalstnieki gatavojās karaļmeitas kāzām. Kādu nakti Princese pils dārzā sastapa Svešinieku, kurš viņu apveltīja ar neparastu dāvanu, un no šī brīža viss sagriezās kājām gaisā. Krāšņajā pasakā par drosmi un mīlestību Princese aizbēg no mājām, viņas līgavaini Princi un draugu Kaķi gaida izaicinoši piedzīvojumi, guvernante Gaigala mēģina vest pie prāta satraukto Karali, un visiem jāuzmanās no varaskārajiem Vilkiem.

Kung Fu Panda 4 (LV)

Kung Fu Panda 4
Animācijas filma | 2D
Filmas garums: 1h 34m

Sekojiet Po piedzīvojumiem senajā Ķīnā, kur viņa mīlestībai pret kung fu līdzinās tikai nepamierināma ēstgriba.Panda vārdā Po, pazīstams arī kā Pūķa Cīnītājs, ir slavens ar īpašajām cīņas mākslas prasmēm, ar ko viņš uzveicis pasaules līmeņa ļaundarus. Nu liktenis viņam ir sagatavojis ko jaunu – kļūt par Miera ielejas garīgo vadoni. Hmm… Tas varētu būt pagrūti… Pirmkārt, Po par garīgo vadību zina tikpat, cik par diētām (neko), un, otrkārt, viņam ātri jāatrod un jāapmāca jauns Pūķa Cīnītājs! Vēl uzrodas varenā burve Tā Hameleone – sīka ķirzaka, kas vēlas atņemt Po Gudrības spieķi un iegūt mūžīgu spēku.

Pērtiķu planētas karaliste

Kingdom of the Planet of Apes
Asa sižeta filma | 2D
Filmas garums: 2h 25m

Daudzus gadus pēc Cēzara valdīšanas, jauns pērtiķis dodas ceļojumā, kas liks viņam apšaubīt visu, kas viņam ir mācīts par pagātni un izdarīt izvēli, kas noteiks gan pērtiķu, gan cilvēku nākotni..

Taro kārts

Tarot
Šausmu filma | 2D
Filmas garums: 1h 32m

Kad bariņš draugu neapdomīgi pārkāpj stingros Taro kāršu lasīšanas noteikumus – nekad neizmantot svešu kavu – viņi, paši to nezinot, atbrīvo neaprakstāmu ļaunumu, kas iesprostots nolādētajās kārtīs. Viens pēc otra viņi nonāk aci pret aci ar cīņu pret nāvi, lai izbēgtu no kārtīs nolasītās nākotnes.